NOVO

Healthy Future

4.900,00 
troškovi isporuke nisu uključeni
Dostupno u 10-20 dana od datuma naručivanja

Opis

Healthy Future je najnoviji ruski uređaj za nls dijagnostiku i terapiju koji se izradjuje u Rusiji - uređaj funkcioniše na taj način, što pacijent stavlja svoj dlan na za to predviđeno mesto i uređaj uzima sve potrebne podatke i daje rezultate. Uredjaj ima sopstveni originalni softver i funkcioniše kao i drugi nls uredjaji, sa tom razlikom što ima originalno rešenje za kontakt i uzimanje podataka od pacijenta.

Healthy Future osim kvantne dijagnostike radi i automatsku biorezonantnu terapiju, a moguća je i priprema homeopatskih lekova.

Obuku za rad obezbedjuje konstruktor i proizvođač uredjaja, kao i samu isporuku, na zahtev kupca. Kako bi poručili ovaj uređaj, potrebnoo je da pošaljete zahtev za kupovinom, i zatim da uplatite iznos kako bi uredaj bio uvezen za vas.

Za rad uredjaja Healthy Future nije potreban internet! Nema dopusnkih troškova u vidu plaćanja mesečne pretplate! Potrebno je da imate svoj laptop sa Wnidows Operativnim sistemom na koji će biti instaliran originalni softver.

Dodatne informacije:

Inovativni uređaj koji se koristi za ekspresnu dijagnostiku. Mnogi korisnici su sigurni da je ovaj uređaj superiorniji od sličnih u mnogim aspektima. Uređaj  se pojavio na tržištu relativno nedavno (2021), ali je uprkos tome uspeo da zauzme vodeću poziciju.


Dijagnostički uređaj omogućava sveobuhvatnu ekspresnu procenu stanja organizma.Prilikom kupovine aparata, obuka je obezbeđena, uz  izdavanje sertifikata, a postoji  i detaljan priručnik. Uređaj  poseduje softver koji se besplatno ažurira i dopunjuje se.

 

Prednosti biorezonantne tehnologije za otkrivanje bolesti u odnosu na druge dijagnostičke metode su očigledne:

Metoda dijagnostike je 100% sigurna, jer podrazumeva apsolutnu neinvazivnost, a potpuno je bezbolna;

Metoda istraživanja nema štetnih efekata na organizam,  i može se koristiti za pacijente svih starosnih grupa.

 

Trenutno se nauka i društvo u celini suočavaju sa problemom preopterećenosti informacijama. Čovek počinje da se davi u ovom moru informacija. Pre samo jednog veka, lekaru je bio potreban pacijent i iskustvo medicinskog posmatranja da bi postavio dijagnozu. Danas su za to potrebne brojne i skupe nalaze. Šta je pomagalo doktoru da postavi tačnu dijagnozu? Neobjašnjivo osećanje koje se zove intuicija. Međutim, savremena nauka je uspela da se veoma približi razotkrivanju fenomena intuicije i vidovitosti. Poenta je, ispostavilo se, u elektromagnetnim oscilacijama veoma niske frekvencije, koje prenose informacije do ljudskog mozga, zaobilazeći čula. Od 10 miliona jedinica informacija, samo jedna se realizuje, ostale su fiksirane u podsvesti. Informacije iz podsvesti se izvlače ili spontano ili na pozadini izmenjenih stanja svesti: hipnoze, sanjanja, meditacije, uzimanja psihotropnih lekova. Ceo svet je duboko povezan kroz mnoge informacione signale.

Stoga su metode koje omogućavaju primanje informacija iz podsvesti prepoznate kao prioritet u razvoju nauke i društva.

Rezultat brojnih studija u oblasti energetske informatike bilo je stvaranje fundamentalno nove opreme sposobne da uništi barijeru između svesti i podsvesti. Ovaj proces (pod kontrolom istraživača) je u stanju da pruži mnogo novih informacija o svetu oko nas. Događaji su prvo klasifikovani, zatim je veo tajne u velikoj meri uklonjen, i na osnovu ovih razvoja stvorena je grupa uređaja, nazvanih „mašine za mozak“ ili psihofizički pojačivači (metatroni).

 

Uređaj „HEALTHY FUTURE“ ima digitalni triger senzor, simuliran direktno u računarskom mikroprocesoru zahvaljujući softveru, i analogni trigger senzor istraživačke jedinice. Svrha ovog priručnika nije da pruži detaljno objašnjenje principa rada opreme, pogotovo što su različiti uređaji projektovani na različite načine. Neki uređaji koriste laser da utiču na pacijenta. To dovodi do blagog povećanja rezonantnog odgovora, ali postoji opasnost od štetnih posledica takvog uticaja.

 

Ovaj model takođe omogućava  dijagnostiku, koja se zasniva na principu analize elektromagnetnih frekvencija koje emituju svi živi organizmi i ćelije. Uređaj analizira elektromagnetne frekvencije koje se razlikuju u zdravim i bolesnim organima i omogućava vam da odredite patološke promene kada još nisu dostupne drugim dijagnostičkim metodama.

 

Informacije

Kategorije
Proizvođač

Preporučeni proizvodi