Viber: (Srbija) 63 310584  |  Najčešće postavljana pitanja  |  Kontaktirajte nas

Prijavite se  |  Registrujte se  |  Porudžbine

  
  
  
  
 Slika Life Balance

 
 


Life Balance

Cena: € 620,00

Na zalihama

troškovi isporuke nisu uključeni

Sa učitanim najnovijim programom za zaštitu od aktuelnog virusa!

Life Balance je portabl wellness uređaj koji je namenjen za efikasnu kontrolu parazita, detoksikaciju tela i prevenciju mnogih obolenja.

Uređaj  transmituje elektromagnetne talase čija frekvencija je rezonantna sa frekvencijom različitih patogenih mikroorganizama tako da ih efikasno uništava. Najvažnije od svega,ovi elektromagnetni talasi su potpuno bezopasni i bezbedni za ljudski organizam, nemaju nikakave sporedne efekte, i mogu ih koristiti svi ljudi bez obzira na starosno doba.

Life Balance dolazi sa 71 osnovnih programa, a dodatni programi mogu biti download-ovani sa internet-a tako da harmonizuju vaš organizam i rešavaju konkretne zdravstvene probleme koji su otkriveni korišćenjem uređaja Life Expert.

U paketu dobijate:

Life Balance Uređaj

20 kompleksnih individualnih programa za terapiju

Kreiranje individualnog programa terapije za samo 0,5 

Life Blance uređaj možete koristiti i bez Life Expert uređaja, kao svoj lični terapeutski aparat ili kao uređaj za celu porodicu.

Učitavanje specifičnog programa za vaše zdravstveno stanje dobijate gratis prilikom kupovine, pregedom na Life Expert uredjaju, kada ćemo izvršiti i programiranje vašeg Life Blance uređaja po želji.


Uređaj možete vratiti u roku od 15 dana ukoliko niste zadovoljni - u originalnoj ambalaži i neoštećen, i dobiti kompletan povraćaj novca. Nakon isteka ovog roka, nećemo biti u mogućnosti da vam vratimo novac, već samo da servisiramo uređaj ( dok je vaš uređaj na servisu, vi dobijate drugi na korišćenje).

Isporuka pouzećem, kurirskom službom je moguća svuda na teritoriji Srbije, i nema dodatnih troškova poštarine.

Tehnička podrška je obezbedjena prilikom ličnog preuzimanja kao i slučaju isporuke pouzećem, telefonom i email-om.

U paketu dobijate jedan LifeBalance uredjaj i dopunu za preuzimanje indvidualnih programa u odnosu na trenutne potrebe vašeg organizma u iznosu od 150 Eur

Viber: (Srbija) 63 310584 - Poručivanje telefonomInformacije o proizvodu


Kategorija: Life balance

Brend: WEBWELLNESS


  
  
  

Tagovi

  


  

Newsletter

 
Da li biste želeli da primate obaveštenja o popustima, specijalnim akcijama i novim ponudama putem email-a?