NOVO
14%

Masažer za zglobove

300,00  350,00 
troškovi isporuke nisu uključeni
Na zalihama

Opis

Uzrok degenerativno-distrofičnih promena na spoju zgloba može biti poremećena cirkulacija krvi ili ishrana tkiva. Sa malo fizičke aktivnosti, mišići koji podržavaju zglob počinju da slabe.

Simptomi bolesti se manifestuju smanjenom pokretljivošću, bolom u predelu zgloba i okolnim mišićima. Kao rezultat toga, nastaje takozvani začarani krug kada prisilno ograničenje pokretljivosti dovodi do trošenja mišića, povećavajući ionako veliko opterećenje na zglobu.

Dakle, masaža za artrozu je jednostavno neophodna, jer pomaže u otklanjanju uzroka i posledica bolesti. Njegovo lekovito dejstvo je zbog činjenice da se prilikom masaže mekih tkiva poboljšava protok limfe i periferna cirkulacija. To dovodi do:

       Boljeg snabdevanje tkiva zglobova kiseonikom i hranljivim materijama.

 • Aktivira se uklanjanje toksičnih materija i odliv inflamatorne tečnosti, smanjuje se otok, rešavaju se zbijenosti u tkivima oko zglobova.
 • Povećava se tonus mišića, što sprečava atrofiju.
 • Nestaju napetost i grč u mišićima.
 • Povećava se elastičnost tetiva i ligamenata.
 • Dolazi do kontrakcije i sužavanja mišića, povećava se motorna aktivnost.
 • Sindrom bola je značajno smanjen.
 • Fizički uticaj na zahvaćene zglobove treba da bude nežan; Ponekad možete samo masirati mišiće i tetive oko bolnog zgloba.
 • Artroza perifernih zglobova zahteva lečenje delova kičme odgovornih za motoričku aktivnost udova.
 • Što je bol u zahvaćenom području jači, sila na njih treba da bude slabija, i obrnuto.

       Ako tražite nežniji pristup za ublažavanje bola, ovaj lični masažer za zglobove kombinuje vibracije i toplotu kako bi vam pomogao da se opustite i obnovite svoje zdravlje.

       Pogodno je sedeti ispred televizora i umotati masažer tako da radi svoj posao. Možete podesiti i videti koja podešavanja su omogućena izborom režima i željenih temperatura.

Opisana je kao veoma udobna i lagana i pruža kvalitetnu masažu. Odlično za starije ljude, kao i za sportiste.

Prednosti masažera za zglobove:

Termalna akupunktura.

Infracrvena terapija

Terapija masažama

Magnetna terapija.

Pomaže u ublažavanju bolova od artritisa i osetljivosti zglobova zaustavljajući grčeve mišića, podstičući regeneraciju i zarastanje rana, smanjujući upalu i otok i poboljšavajući cirkulaciju.

 1. Stimuliše dobru cirkulaciju krvi u mišićima oko kolena. Ne postoji ništa bolje od krvi bogate kiseonikom koja teče u područja upale i iritacije.
 2. Masažer za zglobove može biti odlična alternativa za one koji više vole da se ne oslanjaju na određene lekove protiv bolova i lekove.
 3. Poboljšava fleksibilnost i takođe može smanjiti proizvodnju kortizola i povećati proizvodnju serotonina, čime se poboljšava vaše raspoloženje i pomaže vam da bolje spavate.
 4. Dvadeset minuta dva puta nedeljno je dovoljno da osetite poboljšanje. Primena toplote pre masaže takođe može pomoći da se opustite i pripremite mišiće za masažu.

       Neki korisnici masažera pronašli su olakšanje za sledeće probleme sa kolenima:

 

Osteoartritis je prvenstveno uzrokovan starenjem jer kosti gube svoju gustinu i postaju krhkije, što najčešće uzrokuje blagi otok, bol i ukočenost kod starijih ljudi.

Problemi sa kolenom. Bol oko čašice kolena koji se pogoršava ponovljenim vežbama/aktivnostima. Može imati osećaj škljocanja ili skakanja kada se koleno savija/ispravlja

        Tendonitis je zapaljenje tetiva koja povezuje čašicu kolena (patelu) sa potkolenicom. Bol je obično u leđima ili sa strane kolena i često je jači pre i dan posle fizičke aktivnosti. , što je zapaljenje vrećice ispunjene tečnošću preko zglobova, koja deluje kao jastuk između tetiva i kostiju. To je uzrokovano redovnim učešćem u fizičkim vežbama koje podrazumevaju dosta pokreta koji se ponavlja.

 

 

       Paket uključuje: 1 masažer, 1 punjač, 1 adapter, 1 uputstvo i 1 vazdušni jastuk

 • način upotrebe: podesite nivo i intenzitet od slabog režima, jakog režima i vibracione masaže preko svoje  vibracione mašine
 • Jednostavan za upotrebu: Ergonomsko meko telo, odgovara većini veličina.

             Može se podesiti pomoću uklonjivih i podesivih kaiševa.

 • Materijal: tkanina + ABS + elektronski elementi
 • Tajmer: Automatski se zaustavlja kada se pokrene nakon oko 30 minuta.

Informacije

Kategorije
Proizvođač